•  
  •  
  •  
  •  

ARCHIV 2012

Fernando Alonso řídí Lancii Thema
Při příležitosti již tradiční akce konce závodní sezóny Ferrari World Finals, která proběhla 1. a 2. prosince na okruhu Ricardo Tormo de Cheste ve Valencii, předala Lancia závodnímu jezdci stáje Ferrari Fernandu Alonsovi model Thema Executive 3.0 V6 MultiJet II o výkonu 239 k.
 
Lancia na mezinárodním autosalonu v Paříži 2012
Lancia se na autosalon v Paříži vrací s expozicí plnou šarmu a elegance, která evokuje svět filmu.
 
Letní nabídka
Spojení kvality a elegance Elegance si všimnete bez toho, aniž by se předváděla. Nová řada značky Lancia, která je postavena na pevných a solidních základech, přináší interiéry navržené s vytříbeným vkusem a hodné tradice Made in Italy.
 
Lancia Thema dostala roli ve filmu Woodyho Allena „Do Říma s láskou“
Do nejnovějšího filmu Woodyho Allena „Do Říma s láskou", který měl premiéru 18. dubna v sále Parco della Musica v Římě, byla kromě řady světoznámých herců obsazena také vlajková loď značky Lancia - model Thema. Film v produkci Gravier Productions a Medusa Film se v italských kinech objevil s předstihem před dalšími zeměmi již 20. dubna.
 
Setkejte se s Lancií v Římě
Pět epizod a jeden krátký příběh od režiséra Gabriele Muccino ztvárňující opravdový italský spirit.
 
TwinAir – Mezinárodní motor roku 2011
Revoluční motor TwinAir od Fiat Powertrain Technologies získal v rámci soutěže „Mezinárodní motor roku” (International Engine of the Year 2011) hned čtyři ocenění.
 
Lancia je hlavním sponzorem 69. Mezinárodního festivalu v Benátkách
Již sedmý rok po sobě bude Lancia hlavním sponzorem Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách, který se bude konat od 29. srpna do 8. září 2012.
 
Soutěžte s Lancíí a vyhrajte zajímavé ceny!
Pokud chcete vyhrát jeden či více ze zajímavých dárků nebo Lancii Ypsilon s plnou nádrží na víkend, soutěžte s námi.
 
Lancia Ypsilon, která potěší!
Jeden z našich prodejců se setkal s velmi spokojeným majitelem Lancie Ypsilon, který neváhal a seznámil nás s ním. My Vám tedy přinášíme krátký rozhovor.
 
AKCE JARO 2012
Chcete vědět, jak se zima "podepsala" na technickém stavu Vašeho vozidla ? Za 199,- Kč Vám vůz zkontrolujeme a doporučíme případné opravy.
 
Jarní příslušenství za neodolatelné ceny!
Rozmazlujte svého miláčka i na jaře! Kupte mu originální příslušenství až s 20% slevou! Akce platí do 31. 5. 2012!
 
Lancia na 82. mezinárodním autosalonu v Ženevě
Lancia se na ženevský autosalon vrací s expozicí plnou šarmu a elegance. Prezentuje zde své poslední inovace řadící ji na pole exkluzivity, kam Lancia neodmyslitelně patří. Potvrzuje to i stoletá historie protkaná inovacemi a úspěchem a také jedna z nejrozsáhlejší modelové řady na mezinárodní automobilové scéně. Nabídka začíná v segmentu B (Ypsilon), pokračuje střední třídou...
 
Katalogy příslušenství a doplňků k Lancii Thema a Voyager k dispozici on-line
Na mezinárodním autosalonu v Boloni se ve světové premiéře představila také řada exkluzivních doplňků pro nové modely Lancia Thema a Voyager.
 
Skvělé ceny Lancia Ypsilon
Nenechte si ujít výprodej skladových vozů Lancia Ypsilon, kdy můžete získat slevu až 55 000 Kč! Lancia Ypsilon čtvrté generace je výjimečným klenotem Lancie. Je elegantní, přesto živelná a navíc v úplně novém pětidveřovém provedení.
 
Prvním majitelem Lancie Thema je italský velvyslanec Pasquale D´Avino
Při příležitosti oficiálního uvedení Lancie Thema na český trh v listopadu 2011 předala společnost Fiat ČR, spol. s r.o. první z těchto luxusních modelů italskému velvyslanci v České republice, panu Pasquale D´Avino.
 
Autosalon Dojaček - nový dealer vozů Lancia
Společnost Autocentrum Dojáček s.r.o. otevřela nový autosalon v Praze 9 na Kolbenově ulici. Na prodejní ploše 500 m2, která je navržena podle evropských standardů skupiny Fiat Group, jsou nabízeny modely značek Fiat, Lancia, Jeep a Fiat Professional. Součástí ausalonu je také servis a prodej náhradních dílů a doplňků těchto značek.
 
Nová Lancia Voyager
Skutečná legenda v kategorii MPV se sedmadvacetiletou tradicí a 13 milióny prodaných kusů ve 120 zemích světa se coby originální americký model spojila s italským stylem a stala se tak exkluzivním MPV, v němž jsou zkušenosti Chrysleru doplněny o požitek z jízdy typický pro automobily značky Lancia, pozornost věnovanou detailu a italský design. Výsledkem je vůbec nejlepší...
 
ZPĚT...

Copyright © 2011FIAT CHRYSLER AUTOMOBILES ČR s.r.o. Produced by Picabo.cz, a.s. | Používáním těchto stránek souhlasíte s Obchodními podmínkami
FCA Group | www.lanciatrendvision.com | www.lanciachannel.tv | www.lanciaforsocial.org