•  
  •  
  •  
  •  

ARCHIV 2011

Lancia Thema získala 5 hvězdiček v hodnocení bezpečnosti Euro NCAP, Lancia...
Lancia Thema uspěla v prestižním hodnocení bezpečnosti Euro NCAP a získala nejvyšší možný počet hvězdiček. Pět hvězdiček je maximální ohodnocení, které je nejbezpečnějším vozům udělováno nezávislým konsorciem od roku 1997 v náročných nárazových testech.
 
Lancia Y na Autosalonu Brno 2011
Krásnou a jedinečnou Lancii Ypsilon letos na Autosalonu Brno 2011 nepřehlédnete...
 
Nová Lancia Ypsilon – opojná směs luxusu a techniky
Při příležitosti 25. výročí představení legendární Lancie Ypsilon bude na 81. mezinárodním autosalonu v Ženevě odhalená zcela nová, v pořadí již čtvrtá generace tohoto modelu.
 
Kolekce značkových doplňků
Tentokrát jsme si pro vás připravili kolekci značkových doplňků z butiku Lancia. Můžete si ji pořídit jen tak, pro jejich zajímavý design nebo jimi obdarovat někoho ze svého okolí, kdo propadl lásce ke značce Lancia.
 
Lancia je oficiálním sponzorem Mezinárodního filmového festivalu v Římě
5. ročník tohoto festivalu se letos konal od 28. října do 5. listopadu ve velkolepém římském komplexu umění Auditorium Parco della Musica navrženém slavným architektem Renzo Pianem.
 
Fiat a Credium
Dne 15. října 2007 podepsaly společnosti Fiat ČR, spol. s r.o. a Credium, a.s. smlouvu o vzájemné spolupráci v oblasti financování.
 
Lancia na 64. Filmovém festivalu v Benátkách
Již podruhé za sebou je Lancia hlavním sponzorem Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách. "Po naší loňské pozitivní zkušenosti," říká výkonný šéf Lancie, Olivier François, "bude Lancia nadále věnovat péči sbližování se se světem filmu, protože film znamená styl, kvalitu a zaujetí, tradici i inovaci, eleganci a charakter.“
 
Lancia Ypsilon Sport MomoDesign
S nejvýkonnějším vznětovým motorem ve třídě přichází Lancia Ypsilon Sport MomoDesign, nová verze dvojího ducha (dynamický vzhled a přirozená elegance), obnovující spolupráci dvou světoznámých značek přispívajících k rozvoji italského průmyslového designu.
 
ZPĚT...

Copyright © 2011FIAT CHRYSLER AUTOMOBILES ČR s.r.o. Produced by Picabo.cz, a.s. | Používáním těchto stránek souhlasíte s Obchodními podmínkami
FCA Group | www.lanciatrendvision.com | www.lanciachannel.tv | www.lanciaforsocial.org